Ал, зауытта осындай 3 бірдей желі жұмыс істеп тұр. Бұл қондырғылар бұзылса жүйе өзі толықтай тоқтап қалады. Жаңа технологияны енгізудің арқасында кәсіпорын жуырда вафелді түтікше шығаруды қолға алған. Оған қосылатын шикізаттың басым бөлігі яғни ұннан бастап қанытқа дейін жергілікті жерде өндіріледі. Соңғы технологияның көмегімен өнім дәмді әрі қытырлақ вафли болып шығады. Желі сағатына 220 келі өнім жасайды. Зауыттағы 3 желі үш түрлі өнім шығарады. Бір жерде қамыр иленіп, бірінде печенье кесіліп, вафлиге крем құйылады. Калған қамыр қайта иленеді. Яғни өнім қалдықсыз өңделеді. Зауыт диабетпен ауыратын адамдарға арнап арнайы өнім шығаруды меңгерген Қазақстандағы жалғыз кәсіпорын. Кәсіпорын алдағы уақытта төртінші желіні іске қосуды жоспарлап отыр. Ол жерде вафлидің тағы бір жаңа түрі шығарылмақ.